(Removed from publishing)

Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä
Mänttä-Vilppula | TAIDEKAUPUNKI

Original publication date 14.1.2019

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Mänttä-Vilppulan kaupungin sosiaalipalveluihin

LASTENVALVOJA-SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävänäsi on

lastenvalvojan tehtävät Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella sekä lapsiperheiden sosiaalityö. Lapsiperheiden sosiaalityö sisältää laaja-alaisesti tehtäviä palvelutarpeen arvioinnista ja ennaltaehkäisevistä palveluista lastensuojelun sijaishuoltoon sekä jälkihuoltoon. Mänttä-Vilppula ja Juupajoki muodostavat sote-yhteistoiminta-alueen, jossa vastuukuntana on Mänttä-Vilppula. Sijoituspaikkasi on Mänttä-Vilppula.

Edellytämme sinulta

lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (2015/817) 7§:n mukaista oikeutta harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia sekä lain 504/2002 mukaisen rikostaustaotteen esittämistä ennen virkaan valitsemista. Huomioimme myös sosiaalityön maisteritutkinto-opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Arvostamme työkokemustasi lastenvalvojan tehtävistä, lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Lisäksi kokonaisuuksien hallinta, työtä pelkäämätön oma-aloitteisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat sinun vahvuuksiasi. Sinulle sosiaalityön verkostot ovat luontainen toimintaympäristö ja asiakastilanteissa olet vahvasti ja lämpimästi läsnä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja työhön liittyvät tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyohjelmat tuttuja. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Se auttaa sinua selviämään haastavista ja työntäyteisistä päivistä.

Tukenasi

olevassa tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kaksi lapsiperheiden sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja viisi perhetyöntekijää. Lisäksi arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme. Meillä osaamisesi kehittyy ja pääsee esille. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus eivät ole vain sinun hyveitäsi - meillä ne kumpuavat aina kaupungin strategiasta asti. Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Viran ehdot

määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkauksen perustana toimii kaupungin työn vaativuuden arviointijärjestelmä, mutta voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä palvelujohtaja Alli Ruuhilehdon, 050 501 0400 tai johtava sosiaalityöntekijä Raili Lindén-Hakasen, 044 797 2005 puoleen.

Tartu haasteeseen!

Kevät on loistava aika liittyä iloiseen ja osaavaan joukkoomme. Täytä hakemus maanantaihin 21.1.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!