(Removed from publishing)

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, osa-aikainen
Vantaan kaupunki

Original publication date 20.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelu

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020

Hei sosiaalityön ammattilainen! Kiinnostaako merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Etsimme osa-aikaista (60-80% osa-aikaisuus sopimuksen mukaan) sosiaalityöntekijää ajalle 10.2.-31.12.2020 osaavaan ja kehittämismyönteiseen työyhteisöömme. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojeluun, Koivukylän toimipisteeseen. Kehitämme työtämme systeemisen sosiaalityön tiimimallin mukaiseksi ja koulutamme parhaillaan kaikki avo- ja sijaishuollon tiimit systeemiseen sosiaalityöhön. Työyhteisössämme työskentelee kokoaikainen perheterapeutti, joka sparraa meitä kohti systeemistä työtapaa.

Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakastyön tukena ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat tukitoimipalvelut, kuten oma perhekuntoutusyksikkö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy huolellinen perehdytys. Uusille työntekijöille tarjoamme vuoden kestävän perehdytysputken, johon sisältyy yhteisiä kokoontumisia vaihtuvien sosiaalityön teemojen äärellä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu. Facebookissa voit seurata työtämme Lastensuojelun Erityissosiaaliohjaaja Annan sivulla.

Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on sijaiselta vaadittavat opinnot suoritettuna.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3599,97 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Saana Pukkio
P. 040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.