(Removed from publishing)

Lastenohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Paavalin seurakunta

Original publication date 28.5.2019

Haemme kokopäiväistä lastenohjaajaa Paavalin seurakuntaan ajalle 1.8.2019-29.5.2020. Työ on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus. Työnkuvaan kuuluu päivä-ja perhekerhotyö, päivittäin iltapäiväkerhon ohjaajana toimiminen sekä päiväkotiyhteistyö yhdessä kasvatuksen tiimin kanssa. Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Aamupäivisin työhön kuuluvat päiväkerhon ja perhekerhon ohjaus sekä suunnittelutyö ja iltapäivisin iltapäiväkerhon vastuuohjaajan tehtävät. Työaika on päivittäin ma-pe klo 8-17 työvuorosta riippuen. Työ sisältää satunnaisia ilta-ja viikonlopputöitä (tapahtumat, messut).
Iltapäiväkerhon ohjaajana vastuullasi on toiminnan suunnittelu yhdessä työparin kanssa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu lasten ohjaus ja huolenpito, välipalan valmistaminen, läksyjen teossa tukeminen, päivittäinen ulkoilu sekä yhteistyö vanhempien kanssa.
Päiväkerho ja perhekerhotyössä vastaat kerhojen suunnittelusta ja käytännön ohjauksesta ja toteutuksesta. Tukenasi on varhaiskasvatuksen tiimi. Päiväkotiyhteistyö sisältää päiväkotivierailuja ja päiväkodeille järjestettävien tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.
Työ edellyttää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja ryhmän ohjaamisesta.
Edellytämme soveltuvaa koulutusta: nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkintoa, lapsi-tai perhetyön tutkintoa, sosionomin tai lastentarhanopettajan tutkintoa tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta.
Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 4 kk:n koeaika. Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rikosrekisteriote.
Kutsumme hakemusten perusteella valitut haastatteluun. Haastattelut järjestetään viikolla 26. Huom. Hakuaikaa on jatkettu: Hakemukset mahdollisine liitteineen pitää olla tallennettuna järjestelmään 24.6. klo 20 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Lisätiedot 3.6 alkaen varhaiskasvatustyönohjaaja Tuija Heinonen, p. 050 3804194, sähköposti: tuija.heinonen@evl.fi