(Removed from publishing)

Lastenohjaaja
Kangasalan seurakunta

Original publication date 25.4.2019

Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja hyvä organisoija?

Etsimme 1 - 2 LASTENOHJAAJAA Kangasalan seurakuntaan vakituiseen tehtävään

Tule tekemään kanssamme arvokasta työtä varhaiskasvatuksen parissa. Kaiken työsi lähtökohtana ovat kristilliset arvot, Kangasalan seurakunta haluaa kulkea perheen mukana arjessa ja juhlassa tukien vanhempia heidän kasvatustyössään.

Pääasialliset vastuualueesi ovat päivä- ja iltapäiväkerhotoiminta, avoimet perhekerhot sekä ilta-avoimet ja Pirkkukirkkotyö päiväkodeissa. Työhön kuuluu myös perhetapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin. Tulet olemaan mukana jonkin verran myös seurakuntamme leiritoiminnassa.

Tehtävässä menestyminen vaatii omatoimisuutta, itsenäistä työotetta sekä joustavaa asennetta muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että osaat kysyä rakentavasti miksi kysymyksiä ja sinulla on positiivinen, utelias asenne siihen mitä ja miten me teemme. Etsimme henkilöä joka rohkealla otteella kehittää työtä yhdessä muiden työkavereiden kanssa. Arvostamme myös lämminhenkistä kykyä kohdata perheitä arjen keskellä.

Meille kirkon sanoma on tärkeä, odotamme sen olevan sitä myös sinulle. Edellytämmekin sinulta kristillisen kasvatuksen osaamista ja kokemusta. Arvostamme kokemusta ja/tai kiinnostusta erilaisiin Raamatun kerrontamenetelmiin.

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Kangasalaa, joten tarvitset työssäsi autoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto (Piispankokouksen 9.9.2009) antaman päätöksen mukaan. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen tehtävän aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 30.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402. Peruspalkka ilman vuosisidonnaista osaa on 1 983,15€. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaika.

Alustavan suunnitelman mukaan haastattelut pidetään 27.5.2019.

Hakuaika päättyy 15.5.2019 klo 14.

Tehtävää haetaan KirkkoHRn sähköisellä lomakkeella, johon linkki löytyy Kangasalan seurakunnan nettisivuilta: Kangasalan seurakunta / tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Katja Kohonen, puh. 040 309 8051 to 9.5. klo 13-15 ja ti 14.5. klo 16 -18