(Removed from publishing)

Lastenhoitaja
Vantaan kaupunki

Original publication date 16.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hämevaaran päiväkoti

Vaijeritie 7, 01640 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 29.05.2020Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme lastenhoitajaa Hämevaaran päiväkotiin. Elokuussa Hämevaaran esiopetusryhmä Tunturipöllöt toivottaa sinut tervetulleeksi kolmanneksi kasvattajaksi kahden varhaiskasvatuksen opettajan tiimiin, ryhmässä on 21 esiopetusikäistä lasta. Toimintamme pohjana on positiivinen ja laadukas pedagogiikka, jolla luomme turvallisen, lasta arvostavan hyvän arjen jokaiselle lapselle. Kaveritaidot on tärkeä yhteinen punainen lanka päiväkotimme toiminnassa. 

Hämevaaran varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Hämevaaran ja Karhunpesän päiväkodit, sekä ryhmäperhepäiväkodit Otso ja Mesikämmen. Päiväkotimme sijaitsee Pöllökallion kainalossa ja Lammaslammen läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla Espoon ja Helsingin naapurissa. Luontoon pääsemme portista ulos astuessamme. Hämevaaran päiväkoti on remontoitu viime kesänä, iloitsemme uusista ajanmukaisista tiloistamme. 

Tule meille sinä lämminhenkinen sydämellinen kasvattaja, meillä on mukavat työkaverit, hyvä positiivinen työilmapiiri ja iloiset, oppivat ja osallistuvat lapset!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousivat 1.1.2019 alkaen. Katso lisätietoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus - ja tiimityötaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Koivisto Päivi

0405617121

paivi.koivisto@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 9-15

Tiina Peltomaa, varajohtaja p. 0438258352, tiina.peltomaa@vantaa.fi, klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.