(Removed from publishing)

Lastenhoitaja, Autioniityn päiväkoti
Vantaan kaupunki

Original publication date 6.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikkö

Lammaslammentie 3, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020


Hei, sinä innostunut lastenhoitaja, tervetuloa Autioniityn päiväkotiin!

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme ammattitaitoista, oman sekä tiiminsä ja työyhteisönsä työn kehittämisestä kiinnostunutta lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, missä lapsiryhmässä hän tulee työskentelemään.

Autioniityn päiväkodissa on kolme lapsiryhmää ja Niittyvillan avoin päiväkoti sekä Niittyvillan kerhot. Yhdessä Hämeenkylän päiväkodin kanssa muodostamme Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikön.

Pähkinärinteen luonto ja Lammaslammen ympäristö tarjoavat päiväkodillemme erinomaisen oppimisympäristön ja retkeilymahdollisuudet. Luonto ja lähiympäristö antavat koko toimintavuoden ajan lapsille oppimisen ja onnistumisen kokemuksia yhdessä luonnossa liikkuen ja nauttien.

Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta sekä luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Pedagoginen toimintamme pohjautuu lasten leikkeihin ja lapsiryhmien tarpeisiin, lapsilta tulleisiin toiveisiin ja mielenkiinnon kohteisiin. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Luemme eduksi: Toivomme sinulta varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa, sekä halua sitoutua yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin tiimityöskentelyä unohtamatta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Pentikäinen Miia

0503026033

miia.pentikainen@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.