(Removed from publishing)

Lasittaja, (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 6.3.2019

Haemme lasittajaa pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme 6 kuukauden määräaikaisuuteen, jossa mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät lasin leikkausta ja asentamista asuin- ja toimitilarakennuksiin sekä jokin verran peiliasentamista myös esimerkiksi kuntosaleille.

Hakemamme henkilöt kykenevät itsenäiseen työhön ja pystyvät kommunikoimaan sujuvasti asiakkaiden kanssa suomen kielellä. Työssä pääset itsenäisesti käymässä kohteissa tekemässä arviointia, mittaamista ja asentamassa. Voit olla alalle uusi tulokas tai kokeneempi osaajaa sillä tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys. Tärkeää on, että sinulla on työturvallisuuskortti, hyvä asenne työtä kohtaan ja b-ajokortti.

Työtä tehdään arkisin 15:30 asti, mutta voi tapauskohtaisesti tehdä myös pidempiä työpäiviä. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 19.03.2019 mennessä, sillä työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.