(Removed from publishing)

Laseroperoitsija Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)
OLP-Tuotanto Oy

Original publication date 3.1.2019
OLP-Tuotanto Oy
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme motivoitunutta laserkoneen käyttäjää vakinaistuvaan työsuhteeseen Vantaalle!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita. Pääasiallisena työnkuvana on laserkoneen käyttö. Käytössä on Finnpower 2D- laser, Prima power 2D -laser sekä Mazak 3D-laser. Työhön kuuluu myös muita tuotannon töitä. Haemme motivoitunutta ja kehittymishaluista työntekijää. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Katsomme eduksi aiemman kokemuksen lasertyöstä. Toivomme hakijoilta trukin ajotaitoa. Eduksi katsotaan myös alan koulutus. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haemme pitkäaikaista työntekijää ja työ on vakinaistuva. Työ alkaa joko määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille, tai mahdollisesti jopa suoraan vakituisena. Työ on kokoaikainen päivätyö, 7-15.30. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella (Varisto). Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Laseroperoitsija Vantaalle! (OLP-Tuotanto Oy)". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.