(Removed from publishing)

Lakiasiain assistentti / Regressiasiantuntija
Intrum Oy

Original publication date 3.1.2019

Onko sinulla päätöksentekokykyä sekä innostunut ja aktiivinen asenne vaativienkin tapausten ratkomiseen? Etsimme nyt vakuutusyhtiösaatavien osaajaa vahvistamaan regressiryhmäämme Tampereelle.

Regressiryhmän lakiasiain assistenttina tehtävänäsi on yhdessä muun tiimin kanssa huolehtia vakuutusyhtiöiden takaisinsaantivaatimusten esittämisestä vahinkotapauksissa, joissa muu vastuutaho on lain tai vastuuperusteen perusteella vastuussa aiheutuneesta vahingosta. Lisäksi vastuullesi kuuluvat konkurssiperintään ja vakuudellisten pankkisaatavien perintään liittyvät tehtävät. Hoidat myös riita- ja rikosasioita yhdessä lakimiehen kanssa, laadit oikeusturva-anomuksia vakuutusyhtiölle ja hoidat laskutusta sekä tilastointia. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi sisältyy myös mm. esitysten ja palvelukuvausten laadintaa ja muita avustavia tehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. oikeustradenomin tutkintoa. Odotamme sinulta myös erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä ja aikaansaavaa otetta työhön. Päätöksentekokyky, joustavuus sekä hyvät neuvottelutaidot kuuluvat vahvuuksiisi ja työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Lisäksi ruotsin kielen taito on etu.

Työporukassamme on paikka tehokkaalle tiimipelaajalle. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa ja työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakimies Salla Alpua p. 040 578 2305 pe 4.1. klo 9-11, ke 9.1. klo 9-11 ja pe 11.1. klo 9-11 tai sähköpostitse osoitteessa salla.alpua@intrum.com.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 20.1.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Siirry hakulomakkeelle