(Removed from publishing)

Laitossiivooja Mäntsälään (1408)
Sodexo Oy

Original publication date 8.1.2019

Etsimme Mäntsälän Nummisissa sijaitsevaan toimipaikkaamme sairaslomasijaisuteen

LAITOSSIIVOOJA

Laitossiivooja toimii tehdasympäristössä, jossa tehtäviisi kuuluvat mm. tuotantotilojen, varaston, toimistotilojen ja sosiaalitilojen siivoustehtävät. Käytät työssäsi myös siivouskoneita.

Odotamme

Toivomme sinulta puhdistuspalvelualan ammattitutkintoa tai kokemusta siivousalan tehtävistä sekä siivouskoneiden tuntemusta. Etsimämme henkilö osaa ottaa vastuun työstään ja hänellä on itsenäinen työskentelyote.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun soveltuva suomen kielen taito ja ymmärät myös suomen kielen kirjoitettuna. Toimipaikan sijainnista ja työvuoroista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on edellytys. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin omaaminen, tarvittaessa koulutamme.

Menestyminen työssä edellyttää hyvän fyysisen kunnon lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Työn isossa kansainvälisessä yrityksessämme. Saat koulutusmyönteisen yrityksemme tuen kehittyä työssäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on määräaikainen sairaslomasijaisuus (voi kestää pitkäänkin ja hyvät mahdollisuudet siirtyä muuhun paikkaan tuurauksen jälkeen vakituiseksi) ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti ma - la klo 6.30 - 14.00 välillä. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin siivouksen esimies Outi Helmelä p. 050 364 5394 tai  outi.helmela@sodexo.com