(Removed from publishing)

Laitoshuoltaja
Personalhuset

Original publication date 27.11.2018

Etsitkö pitkäaikaisia töitä puhdistuspalvelualalta? Pidätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä? Olisitko sinä etsimämme laitoshuoltaja mielenkiintoiseen ympäristöön?

Haemme nyt LAITOSHUOLTAJAA asiakkaallemme Vaasaan.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on nyt tarjolla laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan siivoustehtäviä Vaasan keskustassa. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kokemusta ylläpitosiivouksesta toimistotiloissa. Työt alkavat aamuisin n. klo 7 ja työtä tehdään arkisin, noin 6-8 h/päivä. Myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia työntekijän toiveiden mukaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksen omille kirjoille. 

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus sekä sujuva suomen kieli ovat välttämättömiä kohteessa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työ alkaa tammikuussa 2019.

Lisätietoa: Johanna Finström 040-1622720.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi