(Removed from publishing)

Laitehuoltomies, Huvivaltio PowerPark
Go On Seinäjoki

Original publication date 16.5.2019
Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille? Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkia olemaan Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Etsimme vielä PowerParkiin reippaita LAITEHUOLTOMIEHIÄ määräaikaisiin työsuhteisiin kesäkaudelle 2019! Työtehtäviin kuuluu mm. huvipuistolaitteiden päivä-, viikko- ja kuukausitarkastukset sekä laitteiden vikakorjaukset. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, omatoimisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Et pelkää tarttua haasteisiin ja olet taitava ratkomaan ongelmia. Työssä menestymistä tukee esimerkiksi sähköalan koulutus sekä mm. konetekniikan, hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin halua ja intoa oppia uutta! Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä mukaansa tempaavat työkaverit. Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.