(Removed from publishing)

Lähihoitaja/Ohjaaja, Hoitokoti Ilona, Hämeenlinna
Esperi Care Oy

Original publication date 10.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen pieneen tiimiimme!

Esperi Hoitokoti Ilona tarjoaa kodinomasta palveluasumista seitsemälle nuorelle mielenterveyskuntoutujalle Hämeenlinnan Käikälässä kauniin Katumajärven rannalla. Nuorilla on tavoitteena kuntoutua itsenäiseen elämään. Ilona toimii omakotitalossa, jossa on viisi asukashuonetta ryhmäkodin puolella sekä kaksi itsenäistymisasuntoa ja yhteistilat. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Ilonaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa
  • edellytämme vahvaa kykyä työskennellä vastuullisesti yksin

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi taustalla toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 27.1.2019.

Jäikö kysyttävää?

Yksikönpäällikkö Iina Malisen lomaillessa lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ilonan sairaanhoitaja Mika Wallenius numerosta 029 0800 715. Mika on tavoitettavissa ke 16.1. klo 10-13 sekä ke 23.1. klo 13-16 välisinä aikoina.

Esperi on Savuton Työpaikka.