(Removed from publishing)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 12.3.2019

Tehtävän kuvaus


Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai opiskelija!

Haemme kotihoitoon idän palvelualueen resurssipooliin iltatyöhön reipasta, innokasta ja asiakaspalvelutaitoista hoitajaa. Aikaisempi kokemus kotihoidosta luetaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Perehdytämme sinut hyvin kotihoitotyöhön, tiimeihin ja itäiseen tai kaakkoiseen alueeseen.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja kotihoidon hoitajat saavat asiakkailta parhaimman palautteen siitä, miten he ovat onnistuneet auttamaan, tukemaan ja valmentamaan asiakkaita omassa arjessaan. Pidämme asiakkaan omaa osallistumista tärkeänä, koska asiakas on aina oman elämänsä paras asiantuntija. Meillä on idän palvelualueen kotihoidossa yhteistä työtä kanssamme tekevät tiimit ja idän resurssipoolin hoitajat tapaavat omana tiiminään kerran viikossa torstaisin. Meillä on vuoden 2018 Kunta10-työhyvinvointitutkimuksenkin mukaan paljon sosiaalista pääomaa ja jaamme arjen onnistumisia ja osaamista toinen toisillemme.

Pääset liikkumaan kävellen, pyörällä, julkisilla tai autolla joko Herttoniemen, Laajasalon, Vuosaaren tai Itäkeskuksen, Kivikon, Myllypuron ja Kontulan alueella. Sinä olet tervetullut meidän työyhteisöömme ja kerromme mielellämme lisää kotihoitotyöstä idän resurssipoolissa.

Terveisin: Tammam, Mari, Sari, Kenneth, Hanne, Markus, Mira, Sirpa M., Tuulia, Sinja, Henna, Dima, Cecilia, Kati, Sirpa A. ja Riitta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


38h45min / viikko