(Removed from publishing)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 11.3.2019

Tehtävän kuvaus


Laajasalon kotihoitoon kuuluu kaksi lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Laajasalon terveysasemalla lyhyen bussimatkan päässä Herttoniemen metroasemalta. Asiakaskuntamme on pääosin ikäihmisiä ja kotikäynneille kuljemme kävellen, polkupyörillä ja autoilla.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit perushoidon asiantuntijana. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Meillä pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja työskentelemään itsenäisesti. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Laajasalo on luonnonläheinen saari, jossa on aktiivista yhteisötoimintaa. Kotihoidossa teemme yhteistyötä alueen eri toimijoiden ja erityisesti Rudolfin palvelukeskustoiminnan kanssa.

Haemme joukkoomme positiivisia, vastuullisia, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Meillä työntekijää arvostetaan ja se myös näytetään monin eri tavoin. Kunta10- tulosten mukaan meillä koetaan työnimua, joka kertoo lujasta yhteisen työn tekemisen merkityksestä. Esimiehet luottavat Laajasalossa motivoituneisiin työntekijöihin. Täällä on hyvä tehdä töitä ja töitä tehdään yhdessä, yksin ei kukaan jää!


Tämän ilmoituksen linkki ohjaa kotihoidon työnantajasivuille, jossa voit tehdä leikkimielisen testin selvittääksesi millainen hoitaja olet.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


AB -ajokortin ja ajotaidon.