(Removed from publishing)

Lähihoitaja/hoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Original publication date 10.12.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Laajasalon kotihoitoon kahta lähihoitajan sijaista 1,5 vuoden mittaisiin sijaisuuksiin 7.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laajasalon kotihoitoon kuuluu kaksi lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Laajasalon terveysasemalla lyhyen bussimatkan päässä Herttoniemen metroasemalta. Asiakaskuntamme on pääosin ikäihmisiä ja kotikäynneille kuljemme kävellen, polkupyörillä ja autoilla.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit perushoidon innovatiivisena asiantuntijana. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa. Meillä pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja työskentelemään itsenäisesti. Työ on jaksotyötä sisältäen varallaoloa.

Laajasalo on luonnonläheinen saari, jossa on aktiivista yhteisötoimintaa. Kotihoidossa teemme yhteistyötä alueen toimijoiden ja erityisesti Rudolfin palvelukeskustoiminnan kanssa.

Haemme joukkoomme positiivisia, vastuullisia, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Meillä työntekijää arvostetaan ja se myös näytetään monin eri tavoin. Kunta10- tulosten mukaan meillä koetaan työnimua, joka kertoo lujasta yhteisen työn tekemisen merkityksestä. Esimiehet luottavat Laajasalossa motivoituneisiin työntekijöihin. Täällä on hyvä tehdä töitä.

Tämän ilmoituksen linkki, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/ , ohjaa kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivujen testiin, jolla voit selvittää millainen hoitaja olet.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


Ajokortin ja ajotaidon.