(Removed from publishing)

Lähihoitaja
Espoon kaupunki

Original publication date 14.1.2019

Lähihoitaja

Työavain 2-776-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019 kello 15:45
Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Seniorineuvonta ja palveluohjaus
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Espoon Seniorineuvonta ja palveluohjaus -yksikkö Nestorin toiminnan lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia ja arjessa selviytymistä. Yksikön tehtäviin kuuluvat neuvonta, ohjaus, ennaltaehkäisevät palvelut, palvelukeskustoiminta ja päivätoiminta, sekä palvelutarpeen selvittäminen, laaja-alainen palveluohjaus ja päätöksenteko myönnettävistä palveluista. Haemme lähihoitajan koulutuksen omaavaa ohjaajaa päivätoimintaan. Päivätoiminta on kuntouttavaa, tavoitteellista ryhmätoimintaa ikäihmisen hyvinvoinnin lisäämiseksi tai turvaamiseksi. Toivomme, että olet kuntouttavan hoitotyön ammattilainen, positiivinen, kehittämismyönteinen ja ikäihmistä arvostava! Työ on päivätyötä ja paikka täytetään sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukausen sisällä työn aloittamisesta.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme : - PKS Love suoritettu ja voimassa - Ergonomiakortti - Kokemus ryhmien ohjaamisesta


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2145,66€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika 38,75 h / vk


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
vs. Palvelupäällikkö Mirja Riihinen
043-8273389