(Removed from publishing)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 12.1.2019

Tehtävän kuvaus


Meillä on tarjolla huipputyöpaikka lähihoitajana Palvelutalo Rudolfissa, joka sijaitsee Idän palvelualueella Laajasalossa ja kuuluu Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen!

Tarjoamme kodin 124 ikäihmiselle kolmessa tehostetun palveluasumisen tiimissä ja yhdessä ryhmäkodissa. Palvelutalo Rudolfin tiloissa on myös palvelukeskustoimintaa.

Haemme joukkoomme Ulappa tiimiin lähihoitajaa vakinaiseen toimeen 4.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet meillä 37-paikkaisen palveluasumisen tiimin jäsenenä. Toimintamme pohjautuu ihmislähtöisyyteen ja yhteisöllisyyteen. Lähihoitajana pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää omaa osaamistasi. Käytössämme on vastuuhoitajamalli ja työhösi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen laadukkaan elämän suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Meillä on tarjota työsi tueksi osaava joukko vanhustyön ammattilaisia. Tiimien itseohjautuvuutta kehitämme valmentavalla johtajuudella. Tavoitteenamme on turvata asukkaidemme aktiivinen arki ja pyrimme siihen, että asukkaamme saavat elää oman näköistään arvokasta vanhuutta elämänsä loppuun asti.

Haemme joukkoomme motivoitunutta, ikääntyneiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunutta hoitajaa. Odotamme sinulta ihmislähtöistä ajattelutapaa, joustavuutta, muutosmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työasennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää vanhustyötä ennakkoluulottomasti yhdessä tiimin kanssa. Lupaamme hyvän perehdytyksen tehtävään. Helsingin kaupunki on luotettava työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Tervetuloa kehittämään toimintaamme sekä työskentelemään avoimeen ja positiiviseen työyhteisöön!

Ryhmähaastattelu järjestetään viikon neljä aikana ja haastatteluun kutsutaan viimeistään 16.1.2019. Yksilöhaastattelut järjestetään sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2119,16 e/ kk