(Removed from publishing)

Lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 7.12.2018

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa lähihoitajaksi Roihuvuoren palvelutaloon!

Roihuvuoren palvelutalo on osa Roihuvuoren monipuolista palvelukeskusta. Roihuvuoren palvelutalossa on kolme 10 asukkaan ryhmäkotia. Asukkailla on neurologisia sairauksia, muistisairauksia ja joillakin mielenterveysongelmia. Asukkaat ovat pääasiassa alle 65-vuotiaita, kun he muuttavat palvelutaloon.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja haastavaa. Toimit asukkaiden vastuuhoitajana monialaisessa tiimissä. On etua, jos sinulta löytyy osaamista tai kiinnostusta muistisairauksista sekä päihde- ja mielenterveystyöstä. Eduksi luemme myös kinestetiikan osaamisen ja hyödyntämisen asukkaiden avustamisessa.

Työkavereiksi saat vastaavan sairaanhoitajan, sairaanhoitajan, lähihoitajia, sosiaaliohjaajan ja fysioterapeutin. Työyhteisössämme on kehittämismyönteinen ilmapiiri ja toivomme sinultakin taitoja ihmislähtöiseen kehittämistyöhön. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa. Toivomme siksi sinulta rentoa ja reipasta otetta sekä paljon hurttia huumoria!

Palvelutalo toimii Kustaankartanon Monipuolisessa palvelukeskuksessa, A-talossa noin tammikuun puoleenväliin asti. Osoite on Oltermannintie 32 00620 Helsinki.

Tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


kinestetiikan osaamisen.