(Removed from publishing)

Lähihoitaja Vantaan kotihoidon yksiköihin (10 uutta vakanssia)
Vantaan kaupunki

Original publication date 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kotihoidon yksiköt (Korso, Koivukylä, Hakunila, Tikkurila, Martinlaakso ja Myyrmäki)

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.02.2019 tai sopimuksen mukaan -

Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja lähihoitajan vakinaiseen toimeen kotihoitoon.

Vantaan kaupungin kotihoito on saanut 10 uutta lähihoitajan vakanssia. Vakansseja sijoitetaan kaikkiin kotihoidon yksiköihin Vantaalla (Myyrmäki, Martinlaakso, Hakunila, Tikkurila, Korso ja Koivukylä).

Kotihoidon yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu voimaannuttavaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen. Kokeilemme rohkeasti uutta ja opimme virheistämme.

Haluamme olla edelläkävijöitä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja.

Mitä odotamme sinulta?

Lähihoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiin. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä intoa ja halua oppia uuttaa ja kehittää omaa osaamistasi. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja siksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen uuteen tehtävään.

Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Voit hakemukseesi laittaa yhden tai useamman toiveen kotihoidon yksiköstä, jossa haluaisit työskennellä työsuhteen alkaessa.

Ryhmähaastattelut pidetään 29.1.2019 iltapäivällä.

Tervetuloa joukkoomme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Luemme eduksi: RAI-osaamisen, Love- lääkehoitoluvan ja aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2134,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 10

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan jaksotyö


Yhteystiedot:

Mia Jalonen-Tuovila, kotihoidon esimies, resurssipooli
0406615325, mia.jalonentuovila@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Päivi Kallio
0405935425
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.