(Removed from publishing)

Lähihoitaja, Ulpukka, Vaasa
Esperi Care Oy

Original publication date 11.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Ulpukka tarjoaa uusissa tiloissa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Lisäksi kodissa tarjotaan tukiasumista itsenäisempää asumista harjoitteleville asukkaille. Kodissa työskentelee yksikönpäällikön lisäksi hoitajia, joilla on mielenterveys- ja päihdetyön koulutusta ja osaamista. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Ulpukkaan innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokopäiväiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian, mielellään jo 28.1.2019. 

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä! 

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 21.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Hautala, 050 593 5754, riikka.hautala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.