(Removed from publishing)

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja, Hoitokoti Järventaus
Esperi Care Oy

Original publication date 22.2.2019

Hoitokoti Järventaus on pieni kodinomainen yksikkö rauhallisella paikalla Keminmaassa. Hoitokotimme tarjoaa kodin 15 erityishoivan tarpeessa olevalle asukkaalle. Erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Yksikkö on vahvasti resursoitu ja henkilökunnalla on vahva psykiatrisen ja somaattisen puolen osaaminen, asukkaiden kokonaisvaltainen hoito on meille tärkeää. Hoitotyö painottuu asukkaiden toimintakyvyn mukaisesti, viriketoimintaa järjestämme päivittäin ja mm. retkiä järjestämme asukkaiden toiveita kuunnellen. Hoitokoti on kodinomainen, turvallinen ja viihtyisä. Työnarjessa kannustamme, tuemme toisiamme ja jokainen tulee kuulluksi. Tervetuloa huumorintajuiseen, avoimeen ja joustavaan tiimiimme. Työotteemme on kuntouttavaa, asiakaslähtöistä, lämminhenkistä ja ote työhön päättäväistä.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan/sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle osa-aikaisen tuntityön toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen vakituiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti, niin hoidollisissa tehtävissä kuin viriketoiminnan järjestämisessä. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelemisestä ja/tai mielenterveyspuolen koulutussuuntautumista

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Niina Alaluusua, 050 3000687, niina.alaluusua@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.