(Removed from publishing)

Lähihoitaja kesätyöhön, Hoitokoti Majakka
Esperi Care Oy

Original publication date 11.3.2019

Oletko kesätöitä vailla oleva Lähihoitaja tai alan opiskelija? Etsimme joukkoomme hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme alta!

Esperi Hoitokoti Majakka on tarkoitettu mielenterveys - ja päihdekuntoutujille. Tiimiimme kuuluu 14 osaavaa hoivatyön ammattilaista. Hoitokoti Majakassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uutta työkaveria lähihoitajan tehtävään. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle  määräaikaisen kesätyön, jonka aloitus –ja päättymisajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on osa-aikaista kaksivuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.19.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mari Kortelainen, p. 0505352272, mari.kortelainen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.