(Removed from publishing)

Lähihoitaja kesälomasijaisuuteen, Tilkantoivo, Helsinki
Esperi Care Oy

Original publication date 8.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Tilkantoivo sijaitsee Helsingin Huopalahdessa historiallisella paikalla, entisessä keskussotilassairaala Tilkassa. Tilkka tarjoaa asumispalveluja eri hoivakodeissa yhteensä noin 100 ikääntyneelle. Tilkantoivossa asukaspaikkoja on 42. Hoivakoti Tilkantoivo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hoivakoti Tilkantoivoon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kesälomien sijaiseksi kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3-31.8.2019. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti 2-vuorotyötä sisältäen viikonloppuja. Työ sopii erinomaisesti myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijalle.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 31.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Jenni Ryösä (jenni.ryosa@esperi.fi, puh. 040 1862 408 )

 Esperi on Savuton Työpaikka.