(Removed from publishing)

Lähihoitaja, Hoivakoti Sigrid
Esperi Care Oy

Original publication date 7.2.2019

Esperi on avannut Siuntioon uuden hoivakodin marraskuun alussa 2018. Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi. Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Sigridiin LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen sekä keikkatyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Työilmapiiri Hoivakoti Sigridissä on erinomainen ja tämä työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Tule siis mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään ikäihmisen lämminhenkistä arkea uudessa hoivakodissamme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.    

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!