(Removed from publishing)

Lähihoitaja, Hoivakoti Brahe, Turku
Esperi Care Oy

Original publication date 7.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme! 

Esperi Hoivakoti Brahe on vuonna 2015 valmistunut hoivakoti Turussa. Brahe tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 56 asukaspaikkaa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä: https://www.esperi.fi/hoivakodit-ikaihmisille/esperi-hoivakoti-brahe-turku

Haemme nyt Hoivakoti Braheen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

 Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

 Sinulta edellytämme:

- lähihoitajan tutkintoa

- voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

- aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen

- joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

- aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

 

 Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

 

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 12.12.2018.

 

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Annukka Teittinen, 044 765 0754, annukka.teittinen@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.