(Removed from publishing)

Lähihoitaja, Hoivakoti Annabelle, Tyrnävä
Esperi Care Oy

Original publication date 2.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Tyrnävällä sijaitseva Esperi Hoivakoti Annabelle on 24-paikkainen lämminhenkinen hoivakoti, jossa on tarjolla ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodissa työskennellään kuntouttavan työotteen mukaisesti huomioiden asukkaiden oma toimintakyky. Voit tutustua tarkemmin yksikköön täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Annabelleen innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen (60%), määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisuuteen 31.8.2019 asti. Mahdollisuus lisätunteihin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!
  • kokemus muistisairaiden hoivatyöstä katsotaan eduksi

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 18.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Eila Braks, puh. 044 5319613, eila.braks@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.