(Removed from publishing)

Laborantti/asiakaspalvelija asbestilaboratorioon
Kiwa Inspecta

Original publication date 12.12.2019

Haemme asiakaspalveluhenkistä laboranttia/asiakaspalvelijaa asbestilaboratorioomme Vantaalle.

Päätehtäväsi on laboratorion päivittäisen näytevirran hallinta, esikäsittely sekä asiakaspalvelu. Laboratoriotehtävien ja asiakaspalvelun lisäksi toimit myös myynnillisessä roolissa tehden asiakkaiden kontaktointia ja uusasiakashankintaa pääkaupunkiseudulla. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittymiseen monipuolisesti sen eri osa-alueilla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa työkokemusta laboratorio-, asiakaspalvelu- tai myynnillisistä tehtävistä. Aiempi kokemus pyyhkäisyelektronimikroskoopin (SEM) käytöstä ja asbesti-ilmanäytteiden tutkimisesta on eduksi muttei välttämätöntä tehtävään perehtymisessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalvelutaitoja, palvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä innokkuutta oppia ja perehtyä asbestilaboratorion päivittäisiin rutiineihin sekä asiakkaiden kontaktointiin. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 30.12.2019.