(Removed from publishing)

Laborantti (Lieto)
Piiloset

Original publication date 3.12.2019

Hakuaika 02.12.2019 – 16.12.2019

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää http://www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi

Haemme nyt laboranttia piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin. Tuotantolaboratoriomme työt sisältävät liuosvalmistusta sekä laboratorion ylläpidollisia tehtäviä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella jonka jälkeen se muuttuu vakituiseksi. Työtä tehdään arkisin viisi päivää viikossa ja työvuorot voivat vaihdella tilanteen mukaan. Toivomme siis joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP ja/tai ISO 13485 standardin mukaisesta toiminnasta.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempi työkokemus laborantin työtehtävistä katsotaan eduksi. Työ on fyysisesti raskasta joten edellytämme hakijoilta myös hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander p. 050 411 0344.