(Removed from publishing)

Laatupäällikkö
NCC Suomi Oy

Original publication date 3.12.2018

Haemme talonrakentamisen ja talonrakennustekniikan ammattilaista laatupäälliköksi strategian, laadun ja kestävän kehityksen tiimiin.

NCC Buildingin keskittyessä jatkossa entistä enemmän hyvän, virheettömän laadun tekemiseen etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä osaaminen rakentamisen teknologiasta ja tuotannosta.

Edellytämme laatupäälliköltä kykyä analysoida NCC:n toimintaa ja tehdä sen pohjalta kehitysehdotuksia, jotka johdetaan käytäntöön toimintajärjestelmämme kautta. Liiketoimintaympäristön digitalisoituessa odotamme hakijalta valmiuksia kehittää NCC:n toimintajärjestelmää digitaalisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Laatupäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Teknisen laadun hallinnan analysointi ja kehitystoimet
  • Toimintajärjestelmän jatkuva kehittäminen ja ylläpito (pääkäyttäjä)
  • Osallistuminen strategiatyöhön siltä osin, kun strategia liittyy NCC:n laaduntuottokykyyn ja asiakaskokemuksiin
  • Nykyaikaisten toiminnan analysointi ja raportointivälineiden kehittäminen ja käyttö
  • Kansainvälisiä tehtäviä ovat osallistumiset NCC Groupin ja NCC Building toimialan toimintajärjestelmän sekä prosessien kehitystyöhön.

Tehtävä vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, rohkeutta viedä asioita eteenpäin, kykyä kuunnella ja etsiä parhaita ratkaisuja annettuihin tehtäviin, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Koska tehtävään kuuluu toimiminen myös konsernitasolla, laatupäälliköltä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa ja jonkin verran matkustusvalmiutta. Toimipaikkana on NCC:n Helsingin toimipiste

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa ja viemässä alaa eteenpäin. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana https://www.ncc.fi/tule-toihin/

LISÄTIETOJA

tehtävästä antaa strategiajohtaja Jari Valo, puh. 050 505 5852, jari.valo@ncc.fi

Hae tehtävää 04.01.2019 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.