(Removed from publishing)

Laatuinsinööri
Wipak Oy

Original publication date 10.5.2019

Haemme laatuosastollemme Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen

LAATUINSINÖÖRIÄ

vastaamaan osaltasi laatujärjestelmien ylläpidosta, henkilöstön laatukouluttamisesta, reklamaatioprosessien hallinnasta ja niin asiakas- kuin laatujärjestelmien auditointien järjestelyistä. Osallistut erilaisiin laatuun liittyviin kehitysprojekteihin ja tuotteiden laatupoikkeamien selvittämiseen. Laatuosastomme työskentelee läheisessä yhteistyössä useiden eri toimintojen kanssa tukeakseen nopeasti tuotantoa, myyntiä ja innovatiivista tuotekehitystä hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ahkeraa ja innostunutta työskentelyotetta sekä teknisen alan koulutuksen (AMK, DI). Voit olla jo kokemusta kartuttanut asiantuntija tai vastavalmistunut. Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten työkokemus ei ole tärkeintä vaan aito mielenkiinto tehtävää kohtaan. Työssä tarvitset perustason IT-taitoja (esim. MS Office) ja sujuvaa englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Eduksesi katsomme SAP – osaamisen, kokemuksen prosessiteollisuudesta tai ISO-laadunhallintajärjestelmistä. Työturvallisuus ohjaa toimintaamme ja toivommekin turvallisten ja vastuullisten työtapojen olevan osa päivittäistä työskentelyäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle? Tulet työskentelemään pakkausteollisuuden ytimessä perinteikkäässä suomalaisessa perheyrityksessä, alansa uusimpien innovaatioiden parissa. Tehtävässä pääset käyttämään ja kerryttämään laajasti ammattitaitoasi. Näiden lisäksi saat kannustavan työyhteisön, kivat työkaverit sekä asiantuntevan organisaation työskennellä. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme erilaisia urapolkuja.

Kiinnostuitko? Pyydämme jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 26.5.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli toimi pian! Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tuija Mäkelä. Yhteydenotot puhelimitse 040 573 6201 mieluiten keskiviikkona 15.5. klo 10.00 - 11.30 ja tiistaina 21.5. klo 13.00 – 15.00.