(Removed from publishing)

Laatuasiantuntija
Saarioinen Oy

Original publication date 13.3.2019

Haemme Tampereelle

LAATUASIANTUNTIJAA

kehittämään Saarioinen-konsernin elintarviketurvallisuustyötä ja toimintajärjestelmien soveltamista käytäntöön sekä toteuttamaan toiminnan auditointeja. Osallistut lisäksi Saarioinen-konsernin vastuullisuustyön raportointiin ja kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit laadusta, vastuullisuudesta ja lakiasioista vastaavalle johtajalle.

Olet analyyttinen ja sitoutunut jatkuvaan toiminnan parantamiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet perusteltuja päätöksiä myös haastavissa tilanteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi ETM. Olet elintarviketurvallisuutta koskevan lainsäädännön asiantuntija, sinulla on kokemusta elintarvikealan laadunohjaustyöstä, omavalvonnasta sekä auditointien toteuttamisesta. Toimintajärjestelmien, mm. FSSC 22000 ja ISO 9001, tuntemus sekä mikrobiologinen osaaminen ovat eduksi tässä tehtävässä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tero Tuominiemi, puh. 040 5486481, perjantaina 15.3. klo 9 -15 ja tiistaina 19.3. klo 12 – 16.  Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.3.2019 mennessä osoitteeseen www.saarioinen.fi -> Saarioinen -> Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry.