(Removed from publishing)

Laatu- ja turvallisuuspäällikkö
Jyväskylän Energia Oy

Original publication date 12.1.2019

Tehtäviisi kuuluvat verkkojemme työmaiden rakentamiseen liittyvät turvallisuus-, laatu-, riskienhallinta- ja ympäristöasiat. Huolehdit työmaakohteissa työmaaturvallisuuden valvonnasta ja perehdytyksestä, urakoitsijayhteistyö ja opastaminen ovat osa tehtävääsi.

Vastaat osaltasi laatujärjestelmästä ja osallistut auditointeihin. Raportoit turvallisuuden tunnusluvuista ja kehität raportointia turvallisuusjohtamisen tueksi. Toimit konsernimme työsuojelupäällikkönä ja osallistut valmiussuunnitteluun. Turvallisuuskoulutusten järjestäminen ja kouluttaminen ovat osa tehtävääsi. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä konsernin muiden turvallisuus, laatu ja riskienhallinta-asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, organisointikykyinen ja koet työturvallisuuden kehittämisen ykkösasiaksesi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK tai vastaava). Tehtävässäsi raportoit henkilöstöpäällikölle.

Tarjoamme mukavan työyhteisön kehittyvällä toimialalla ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Jari Syrjälä, p. 040 651 5538 jari.syrjala[at]jenergia.fi

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”.  Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.