(Removed from publishing)

Laatoittaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 12.2.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on voimakkaassa kasvussa oleva rakennusalan yritys, joka on erikoistunut toimitilojen rakentamiseen. Haemme heille nyt ammattitaitoista

LAATOITTAJAA TAMPEREELLE pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi katsotaan voimassa oleva vesieristyssertifikaatti.
Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Laatoittaja Tampereelle. Mahdolliset lisätiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16 välillä).