(Removed from publishing)

La Rose Noire Brändilähettiläs
Mondo Fresco

Original publication date 7.6.2019

Etsimme Premium-kondiittorituotteiden myyntiin tavoitteellista ja asiakastyössä viihtyvää henkilöä.

Haemme nyt brändilähettilästä vastaamaan kansainvälisen La Rose Noire leipomon tuotemerkistä sekä tuotteiden myynnistä. Sinulla voi olla jo muutaman vuoden työkokemus myynnistä tai olet valmistumassa kaupalliselta alalta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on intohimoa työhön ja olet luonteeltasi myyntihenkinen.

Työnkuva

Työpaikkasi on Mondo Frescon toimistossa Helsingissä, mutta suurin osa päivistäsi kuluu asiakkaiden kanssa esitellen ja myyden tuotteita La Rose Noire konseptin mukaisesti sekä vauhdittaen tuotteiden myyntiä kohti asetettuja tavoitteita ympäri Suomea. Asiakkaitasi ovat muun muassa hotellit, ravintolat ja catering-yritykset.

Vastuullesi kuuluu myös seurata tuotteiden logistiikkaa, ottaa vastaan tilauksia, arvioida myyntiennusteita ja tukea tuotetietotyössä.

Vaatimukset

Olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen. Asiakastyössä on tärkeää olla suunnitelmallinen. Vastaat sujuvasti sähköposteihin, hoidat asiakasviestintää ja kirjoitat päivittäiset raportit aikataulussa.

Asiakas- ja myyntityö on toimintamme keskiössä, joten odotamme kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä.

Hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot ovat tärkeitä. Brändilähettilään on kyettävä kommunikoimaan englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Sinulla täytyy olla suomen kieli äidinkielenä. Ruotsin kielen taito on etu.

Muuta: Ajokortti on työssä välttämätön

Tehtävä on kokoaikainen alkaen elokuun lopusta 2019. Jos tunnet tehtävän omaksesi jätä hakemus palkkapyynnöllä sekä CV sähköpostitse osoitteeseen: rekry@mondofresco.com. Otsikoi hakemuksesi “La Rose Noire Brändilähettiläs”. Tehtävä on määräaikainen 12 kk äitiyslomansijaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus päästä yrityksessä muihin tehtäviin. Hakemuksia otetaan vastaan 18.7.2019 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Mika Turunen numerosta 050-3467016