(Removed from publishing)

Kylmämestari Ouluun
Are Oy

Original publication date 17.10.2018
Haemme Ouluun

Kylmämestaria

Vastaat kiinteistöjen kylmälaitejärjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotoimenpiteistä. Toimit Pohjois-Suomen alueen kylmävastuuhenkilönä ja huoltotiimin vetäjänä.

Edellytämme sinulta kylmämestarin erikoisammattitutkintoa tai vastaavaa amk-tutkintoa. Lisäksi edellytämme Tukes-hyväksyntää yli 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden asennus- ja huoltotoimintaan. Organisointi- ja esimiestaitosi ovat hioutuneet kokemuksesi myötä ja pystyt vastaamaan itsenäisesti tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on myös voimassaolevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA 1-/hätäensiapukortit. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja hallitset tietotekniikan perusteet.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Määttä, puh 040 300 5867, tai sähköpostilla jukka.maatta@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 16.11.2018 mennessä.