(Removed from publishing)

Kylmälaiteasentaja, Etelä-Suomi
Caverion Suomi Oy / Jetitek Oy

Original publication date 29.5.2019

Caverion Suomi Oy hakee Jetitek Oy:n liiketoimintaansa asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta kylmäalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Työhönottopisteesi voi sijaita joko Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa tai Lappeenrannalla.

Jetitek Oy on innovatiivinen kylmäalanyritys, joka rakentaa ja kehittää energiatehokkaita kylmäteknisiä järjestelmiä. Pääasiakkaamme ovat vähittäiskaupat, elintarviketeollisuus ja kiinteistöjen omistajat, jotka tarvitsevat luotettavia, ympäristöystävällisiä ja tehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen ja lämmitykseen. Kylmäaineena käytämme hiilidioksidia, jolloin voimme vähentää huomattavasti ympäristökuormitusta. Jetitek Oy on valtakunnallisesti johtava CO2-kylmäjärjestelmien rakentaja. Palveluksessamme työskentelee 55 kylmäalan ammattilaista viidessä eri toimipisteessä. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 16 miljoonaa euroa. www.jetitek.fi.

Uutena kylmälaiteasentajana tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Työssäsi pääset opiskelemaan CO2-kylmätekniikkaa, mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän osana rentoa työilmapiiriä sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työskentelet ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä asiakaskohteissamme.

Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä muutaman vuoden aiempaa kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä. CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy lisäksi yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat sekä kokemusta kylmätekniikasta. Hallitset tietotekniikan salat sekä olet valmis käyttämään töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin aluepäällikkö Juha Vesanen, p. 050 464 8950 tai juha.vesanen@caverion.com. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkoineen oheisen linkin kautta.