(Removed from publishing)

Kuntoutusylilääkäri, perusterveydenhuollon kuntoutustoiminta
Vantaan kaupunki

Original publication date 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Kuntoutusyksikkö

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Uudista kuntoutuspalvelut kanssamme!

Haemme Vantaan kuntoutusyksikköön avarakatseista ja innovatiivista ylilääkäriä, joka nauttii uuden luomisesta ja työskentelystä verkostoissa.

Ylilääkärinä luot kanssamme suunnan uudistuville kuntoutuspalveluillemme. Moniammatillisessa tiimissämme pääset kehittämään ja yhtenäistämään palvelujamme.

Ylilääkärinä sinulla on kuntoutustoiminnan lääketieteellinen vastuu. Luomme kliinisen työn kokonaisuuden osaamisesi pohjalta. Teet yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden kuntien ja HUS-alueen erikoissairaanhoidon ammattilaisten kanssa.

Hoidamme Vantaalla kaikenikäiset asiakkaat vauvasta vaariin. Yksikössäsi työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Hoidamme yksikössä myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut.

Vakinainen virka täytetään 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 23.1.2019 klo 16.00. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista Vantaan työterveyshuollon myöntämä todistus terveydentilasta.

Haastattelujen ajankohta on 30.1.2019.

Vantaan terveyspalvelujen uudessa organisaatiossa pääset aitiopaikalle kehittämään julkista terveydenhuoltoa yhdessä muiden ylilääkäreidemme kanssa. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Vantaalla saat ensimmäisten joukossa työkaluksesi uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmän, sillä otamme Apotin käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Hyvä pohja tehtävässä menestymiselle on laaja-alainen tuntemus terveyspalveluista. Onnistut ja viihdyt tehtävässäsi, jos olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kyvykkyyttäsi nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia sekä rohkeuttasi uudistua ja uudistaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, päivätyö


Yhteystiedot:
Kuntotusyksikön palvelupäällikkö, Aromaa Virpi
p. 040-076 5749, etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Terveyspalvelujen johtaja, Piia Vuorela
p. 043-826 8001, etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.