(Removed from publishing)

Kunnossapitoinsinöörejä (mekaaninen ja sähkö/automaatio)
Efora Oy

Original publication date 29.10.2019

 

Haemme asiakaspalveluhenkisiä kunnossapitoinsinöörejä sekä mekaaniseen että sähkö- ja automaatiokunnossapitoon Honkalahden sahalle.

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat työnsuunnittelusta, laadukkaasta asiakaspalvelusta ja resurssien ohjauksesta yhteistyössä kunnossapitopalvelupäällikön kanssa. Etsimme henkilöitä, joilla on kokemusta joko työnjohdollisista tai työnsuunnittelutehtävistä. Työn painopisteet tarkentuvat sopivan henkilön löydyttyä henkilön työtaustan, osaamisen ja kehittymishalut huomioiden. Osa tehtävistä tarjoaa mahdollisuuden saada esimiesvastuuta.

Kunnossapitoinsinöörinä huolehdit itsenäisesti kunnossapitotöiden suunnittelusta ja resursoinnista sekä työkuorman ja kustannusten hallinnasta omalla vastuualueellasi. Raportoit työt kunnossapidon tietojärjestelmään ja osallistut tuotantoprosessin sekä kunnossapidon kehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Tehtävävaatimukset

Etsimme rakentavaa tiimipelaaja, joka innostaa ja kehittää toimintaa. Toimintaasi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja turvalliset toimintatavat. 

Omaat riittävän koulutuksen (konetekniikan/ sähkövoimatekniikan/ automaatiotekniikan insinöörin tutkinto tai vastaava) ja työkokemuksen toimiaksesi päivittäisten kunnossapitotöiden johtajana. Sähkö-/ automaatioinsinöörin tehtävät edellyttävät sähköpätevyyttä (S1 tai S2) tai valmiutta sen hankkimiseen työn ohessa.

Odotamme sinulta suunnitelmallista ja aktiivista työotetta sekä oppimishalukkuutta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä vähintään välttävää englannin kielen osaamista. Toivomme, että hallitset SAP-kunnossapitojärjestelmän sekä MS Office -ohjelmat.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 15.11.2019 mennessä sähköisen järjestelmän kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Essi Buri, puh. 050 5370 116.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Sijainti

Honkalahti

Hakuaika päättyy

15.11.2019

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.