(Removed from publishing)

Kunnossapitoasentaja / Oy Lunden Ab Jalostaja, Turku
MPS

Original publication date 5.12.2018

Oy Lunden Ab Jalostajan toiminnassa yhdistyvät pitkät perheyrityksen perinteet sekä nykyaikaiset toimintamallit. Oy Lunden Ab Jalostaja valmistaa monipuolisia elintarvikkeita ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja sekä Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on myös kaupan merkkejä sekä toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Oy Lunden Ab -konserni työllistää noin 500 henkeä ja sen liikevaihto on noin 70 milj. €. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Haussamme on Turun tehtaalle

Kunnossapitoasentaja

sähkö- ja automaatiotehtäviin. Tuotannon kunnossapito vastaa tuotannon laitteista ja järjestelmistä niiden kunnossapidon ja kehittämisen osalta. Lisäksi kunnossapito huolehtii laitteiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Turun tehtaalla on useita elintarviketeollisuuden tuotantolinjoja, joiden huoltamiseen, toimivuuden varmistamiseen, ennakkohuoltotyöhön, vikakorjauksiin, muutostyöhön ja tehokkuuden kehittämiseen sekä uudisasennuksiin haemme nyt kunnossapitoasentajaa. Tulet osaksi tiivistä kunnossapitotiimiämme tehtävään, joka on vaihteleva ja monipuolinen.

Arvostamme erityisesti kokemusta elintarviketeollisuudesta, mutta myös muiden tuotantoprosessien kunnossapidosta saatu kokemus on voinut tuoda sinulle toivomaamme osaamista.

Toiveidemme kunnossapitoasentajalla on

  • useiden vuosien kokemus kunnossapitotyöstä teollisessa toimintaympäristössä
  • osaamista sähkö- ja automaatiotekniikasta sekä mekaanisesta kunnossapidosta
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja tilanteisiin tarttuva toimintaote
  • tuotantoympäristöön ja tiimityöhön sopivat yhteistyötaidot
  • valmius työskennellä vuorotyössä ja valmius myös päivystysluonteiseen työskentelyyn.

Tuotantolinjojemme tekninen käytettävyys on meille toimintamme kannalta tärkeää. Tarjoamme vakaan ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa pääset osana tiimiä mukaan kehittämään kunnossapitotoimintaamme. Työ on monipuolista ja sisältää erilaisten tuotantolaitteiden parissa työskentelyn lisäksi mahdollisuuden perehtyä myös kylmälaitteisiin. Arvostamme osaavia tekijöitä ja pyrimme tarjoamaan heille kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit, lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jalostaja.fi ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.1.2019 alla olevan hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat 13.12.2018 klo 15–17 seniorikonsultti Mari Jokiranta, puh. 020 746 9693, mari.jokiranta(at)mps.fi ja 18.12.2018 klo 14–16 konsultti Timo Harju, puh. 020 746 9688. Aloitamme haastattelut tehtävään heti sopivien hakemusten saavuttua.