(Removed from publishing)

Kunnossapitoasentaja elintarviketeollisuuteen
Caverion Suomi Oy

Original publication date 21.5.2019

Haemme asiakkaallemme Caverion Suomi Oy:lle mekaanista kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen elintarviketeollisuuteen Vantaalle.

Työtehtävät ovat monipuolisia elintarviketehtaan tuotannon laitteisiin ja koneisiin tehtäviä mekaanisen puolen käynnissä- ja kunnossapitotehtäviä. Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään pääsääntöisesti itsenäisesti tai työparin kanssa.

Hakijoilta toivomme työtä pelkäämättömän asenteen lisäksi tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kuten kunnossapito- tai koneasentajan perustutkintoa. Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa työskentelyotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Etunasi toimii hitsausosaaminen ja aiempi kokemus prosessiteollisuudesta ja tuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös suomen kielen osaamista. Englannin kielen osaaminen ovat hyvä lisä, mutta ei välttämätön vaatimus.

Tarjoamme sinulle hyvien henkilöstöetujen lisäksi ensiluokkaiset työkalut ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön. Tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Nyt sinulla on mahdollisuus hakea osaksi joustavaa ja kannustavaa kunnossapidon tiimiä alansa johtavaan yritykseen.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvin työssään pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet rekrytoitua Caverionin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 12-13.