(Removed from publishing)

Kunnossapidon kehitysinsinööri
UPM

Original publication date 14.1.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt kunnossapidon kehitysinsinööriä Pietarsaaren sellutehtaamme.

UPM on yksi maailman johtavista havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat maailmanlaajuisesti useilla tuotealueilla, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,600 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,7 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi​

Mitä teet

Vastaat Pietarsaaren sellutehtaan mekaanisen kunnossapidon sekä siihen liittyvän omaisuuden hallinnan kehittämisestä kannattavuutta ja käytettävyyttä edistävällä tavalla. Päätehtäviisi kuuluu tuotantolaitteiden luotettavuuden ja elinkaarenhallinnan kehittäminen. Tehtävät määräytyvät henkilön koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Raportoit tehtävässä kunnossapidon kehityspäällikölle.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan, voimalaitostekniikan tai tuotantotekniikan koulutus (insinööri, diplomi-insinööri tai vastaava) ja kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Digitalisaatio-osaaminen ja kokemus katsotaan eduksesi.

Olet oma-aloitteinen, joustava, innostava ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja projektinhallintataidot.  Olet kiinnostunut kunnossapidon kehitystrendeistä ja digitalisaatiosta ja sitoudut 0-tapaturmaa ajatteluun. Sinulla on hyvä englannin kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävän ensisijainen sijainti on Pietarsaari. Lisäksi työskentelet yhteistyössä UPM Kaukaan sekä Kymin yksiköiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon kehityspäällikkö Tero Junkkari, +358405674830, tero.junkkari@upm.com. Yhteydenotot arkisin kello 15:30-16:30.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.01.2019 mennessä.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.