(Removed from publishing)

Kuljettajia kesätöihin - Oy Forcit Ab Tuusula
Adecco

Original publication date 16.5.2019

 

Haemme Oy Forcit Ab:n Tuusulan toimipisteeseen kuljettajia kesätöihin monipuolisiin tehtäviin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin lokakuulle 2019 asti. Työsuhteen jatkuminen tämän jälkeen voi myös olla mahdollista. Työsopimus solmitaan valittavan henkilön ja Adeccon välille.

 

Toivomme sinulta kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia, vähintään C-luokan ajokorttia, suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, nuhteetonta taustaa, positiivista ja työturvallisuuden huomioivaa asennetta sekä yli 18 vuoden ikää. ADR-ajolupa (luokat 1-7) katsotaan eduksi.

 

Kuljettajan tehtävänkuva Oy Forcit Ab:lla on monipuolinen yhdistelmä asiakaspalvelua, fyysisyyttä vaativia tehtäviä ja kuorma-autolla ajamista. Tehtäviin kuuluu muun muassa toimitusten suorittamista asiakkaille tilausten mukaisesti, tukitoimintoja varastolla sekä räjähdeainelaatikoiden kantamista työmailla sovittuihin paikkoihin. Työajat ovat välillä epäsäännöllisiä ja työpäivien pituudet vaihtelevat, joten persoonana sinun tulee olla joustava ja kärsivällinen.

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, työehtosopimuksen mukaisen palkan, käyttöösi nykyaikaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävään valituille henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys sekä huumetesti. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro hakemuksesi yhteydessä pystytkö mahdollisesti työskentelemään myös kesän jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind. 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.