(Removed from publishing)

Kuljettaja / kalusteasentaja Martelalle
Martela Oyj

Original publication date 4.1.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Oletko ammatiltasi kuljettaja ja haluaisit laajemman työnkuvan?

Tässä työtehtävässä pääset kuljetustöiden lisäksi tekemään Martelan kalusteiden asennusta, jossa saat hyödyntää kädentaitojasi. Tehtävässä menestyt kun omaat täsmällisen työotteen ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Lisäksi kuljettajana pääset vastaamaan keikan sujuvuudesta ja aikatauluissa pysymisestä. Työ on keikkaluontoista ja sijoittuu arkipäiviin sekä päiväsaikaan. Pystyt itse vaikuttamaan siihen milloin olet käytettävissä töihin, mutta omalla työpanoksella voit vaikuttaa myös kokopäiväisesti työllistymiseen.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää ammattitaitoista ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä. Työ edellyttävää sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalla tulee olla C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys, sekä soveltuvaa työkokemusta.
Muut tiedot
Tarjolla on monipuolinen ja fyysistä kuntoa tukeva työ vauhdikkaassa yrityksessä, jossa on loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Monna Laine, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.01.2019 mennessä.