(Removed from publishing)

Koulusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 3.12.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä tarkkuutta vaativissa tilanteissa?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme kahta reipasta

 

KOULUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Riihimäelle. Etsimme kahta reipasta ja siivouskokemusta omaavaa siivoojaa pitämään huolta kahden oppilaitoksen tilojen puhtaudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa työskennellään kohteesta riippuen joko 10 tunnin viikkotuntimäärällä tai 15-20 tunnin viikkotuntimäärällä. Työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille tai toisen työn oheen!

 

Toivomme hakijalta aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa!

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä