(Removed from publishing)

Koulusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 21.11.2019

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija, me L&T:llä etsimme Oulunsaloon ammattitaitoista sekä aurinkoista

 

KOULUSIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme omatoimista sekä asiakaspalveluhenkistä siivoojaa pitämään huolta asiakaskohteemme koulutilojen puhtaudesta sekä ennen kaikkea asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa aherretaan maanantaista perjantaihin, ja viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia. Ja mikä parasta, voit itse vaikuttaa työaikoihisi ja työskennellä niin aamu- kuin iltavuoroissakin!

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työympäristöösi on suuri etu, sillä kohteessa toimitaan osittain asiakkaan sekä oppilaiden toiminta-aikana! 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.