(Removed from publishing)

Kotipalvelutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Original publication date 10.10.2018

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Kiinnostaisiko sinua työskentely ihmisten kotona?

Haemme nyt Koti puhtaaksi Oy:lle KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle.

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja tehdä alalle merkityksellisiä tekoja! Toimialueemme on Pirkanmaa ja Helsinki.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Sinulle auttaminen on ykkösjuttu, olet asiakaspalvelutaitoinen ja ulospäinsuuntautunut. Työ sisältää siivouksen lisäksi myös muita kodinhoitotöitä. Työtunteja viikossa on 10-40h, työaika arkisin klo 7.00-17.00 välillä. Ajokortti on välttämätön, ja oman auton käyttö luetaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 9.12.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksesi yhteydessä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi