(Removed from publishing)

Kosmetiikkamyyjiä Stockmannille
Opteam

Original publication date 23.10.2018

Asiakaspalveluhenkinen kosmetiikan ammattilainen, tule mukaan Stockmannin jouluun! Haemme KOSMETIIKKAOSASTON MYYJIÄ Stockmann-tavaratalojen loppuvuoteen. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tämä työ on oikea valinta sinulle, joka rakastat kosmetiikkaa ja myyntityötä - Stockmannin kosmetiikkaosasto on täynnä ihania tuotteita, joiden parissa pääset hyödyntämään alan asiantuntemustasi! Myyjänä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen kosmetiikkaosaston vierailija saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä joulusesongin hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti, autat heitä oikeiden tuotteiden löytämisessä ja teet aktiivisesti lisämyyntiä.

Työ kosmetiikkaosastolla edellyttää sinulta kosmetologin koulutusta tai aikaisempaa vahvaa kokemusta kosmetiikkatuotteiden myynnistä. Lisäksi toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta ja teet myyntiä reippaalla otteella.

Stockmannin joulussa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 15 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot voivat sijoittua kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan myös, että työvuoro voi osua myös jouluaatolle, joulun välipäiviin tai uudenvuoden aatolle. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Varmista paikkasi Stockmannin joulussa hakemalla paikkaa pian!