(Removed from publishing)

Korvausneuvoja
OP

Original publication date 4.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Helsingin Vallilaan määräaikaiseen (vähintään 6kk) työsuhteeseen kolmea

KORVAUSNEUVOJAA

Tässä tehtävässä vastaat 

Korvausneuvojana käsittelet ajoneuvovahinkoja Yritysasiakkaiden ajoneuvovahingot-tiimissä. Tehtäväsi on ratkaista vahinkoja itsenäisesti tai yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Varmistat kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertaisen asiakaskokemuksen, tehokkuuden ja vahinkomenon hallinnan. 

Mitä odotamme sinulta

Saat meiltä perusteellisen perehdytyksen tehtävään. Asiakkaan tarpeet sekä hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen ohjaavat tekemistäsi. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Sähköisen viestinnän ohella puhelin on Sinulle luontainen työväline. Mainitse hakemuksessasi myös kielitaitosi. Kaupallisesta koulutuksesta, esim. tradenomin tutkinnosta on hyötyä tehtävässä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia tiimissä. Sinulla on myös vastuullinen ja ratkaisukeskeinen asenne. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet sekä viihtyisän työympäristön mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.2.2019 mennessä OP:n Uramahdollisuudet -sivuston kautta.  Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäällikköt Sari Itäniemi-Korhonen, puh. 040 650 7501 ja Anssi Syrjälä p. 050 325 8647 (klo 9-15 viikoilla 6 ja 7). 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.