(Removed from publishing)

Korjaussuunnittelun asiantuntija
Kiwa Inspecta

Original publication date 30.12.2019

Haemme asiantuntijaa korjaussuunnittelutehtäviin Tampereelle. Tehtävä voi sisältää kiinnostuksesi mukaan myös tutkimus-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviä. Tarkempi toimenkuva muokataan henkilön osaaminen ja toiveet huomioiden. Meillä pääset kehittymään asiantuntijana ja panostamme henkilöstön koulutukseen ja pätevöitymiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI/RI) sekä kokemusta korjaussuunnittelusta. Työmme on pitkälti projekteissa toimimista, jolloin asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, itsensä johtaminen ja aktiivisuus korostuvat. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja englannin kielen taito on eduksi. Työssäsi tarvitset jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.1. mennessä osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525.